Mogen wij even voorstellen, alweer een nieuwe collega:

Mogen wij even voorstellen, alweer een nieuwe collega:

INTERVIEW Lydia de Wette

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben Lydia, 40 jaar en woon in het gezellige Breda. Al sinds mijn twintigste ben ik werkzaam in de elektrotechnische branche. In 2018 ben ik er een jaar tussenuit geweest om o.a. aan een studie te beginnen waar ik de volledige aandacht aan wilde besteden.

Sinds wanneer ben je in dienst?

Ik ben sinds half april werkzaam bij Restutech als sales medewerker.

Hoe ben je bij Restutech terecht gekomen?

Restutech was in het verleden een zakelijke relatie van mij en ook tijdens mijn sabbatical hielden we contact. 

Toen ik besloot om toch weer deeltijds iets commercieels te gaan doen spraken we erover en van beide kanten zagen we al snel mogelijkheden.

Wat is je functie binnen Restutech?

Mijn functie binnen Restutech is eigenlijk best veelzijdig. Het voordeel van werken in een kleiner team dan ik gewend was, is dat je ook op andere manieren van waarde kunt zijn. Zo leun ik veel op mijn netwerk waarbij er zelfs nieuwe inkoopbronnen ontstaan zijn. Voor de rest ben ik verantwoordelijk voor binnendienst werkzaamheden en het onderhouden van relaties.

Wat hoop je binnen de functie te bereiken?

Met plezier werken aan relaties, en bezig blijven in de technische branche. Kennis opdoen van producten op het gebied van (machine) veiligheid en verwarming. Dat is namelijk de core business van het bedrijf.

Wat vind je specifiek leuk aan de functie?

Het veelzijdige waarbij ik me bezig houd,  met zowel inkoop als verkoop. De relaties die ik kan onderhouden met bestaande en nieuwe klanten. En het ondersteunen van klanten bij het vinden van de beste oplossing voor hun toepassing.

Wat denk en/of hoop je Restutech te brengen?

Naast het zorgen voor meer bekendheid in de markt hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van het team en de klanten.

Wat is je achtergrond op het gebied van werkervaring en studie?

In 1999 ben ik na mijn studie terecht gekomen bij een groothandel in de elektrotechniek. De studie in de gezinszorg sloot natuurlijk helemaal niet aan bij wat ik ging doen, maar het sprak me erg aan en ik had veel plezier in mijn werk. In de loop der jaren heb ik heel veel geleerd in de praktijk en heb ik in diverse functies kunnen doorgroeien. Naast mijn commerciële drive heb ik nog steeds passie voor de zorg. Zodoende vervolg ik nu een studie in de alternatieve geneeskunde. Om met beide parttime bezig te zijn is een leuke afwisseling en het houdt me scherp.