Contrinex Ultrasoon sensoren Compact M30, Small M18 en Miniature M12

Contrinex Ultrasoon sensoren voorzien in een betrouwbare contactloze detectie van vaste, vloeibare, korrelvormige of poedervormige materialen in de lucht. De Contrinex Ultrasoon sensor meet onafhankelijk van neerslag, vocht, stof en dampen in de aanwezige omgevingslucht.
Het te detecteren oppervlak kan alle vormen aannemen: gekleurd, transparant, glanzend of mat ongeacht de bewegingsrichting van het doel.
De ultrasoon sensor meet de verstreken tijd en frequentie naar de sensor, zender en ontvanger zitten in één behuizing.
Een ultrasoonsensor is niet geschikt voor meting van zeer hete objecten. De ultrasoontechnologie is uitermate geschikt voor afstandsmeting en aanwezigheids- of proximity-detectie bij grotere afstanden.

Diffuse ultrasoonsensoren zijn verkrijgbaar in de serie LTI-, LTK, LTR-, LTS-. Verkijgbaar in meetafstanden van 3mm tot 700mm.
Ultrasoon Reflex sensoren maken gebruik van een vaste reflector, welke gericht is naar het te meten oppervlak. De Contrinex ultrasonic reflex sensoren zijn alleen verkijgbaar in Small (M18)-uitvoering met korte behuizing (short housings), 90 graden meting en teach-in. Toepassing van een reflector elimineert de blinde zone, waardoor meting uitgebreid wordt van 0mm tot 700mm.

    Offerte voor actuele prijs en levertijd

    Op werkdagen binnen 4 uur reactie

    Overige informatie / vragen / andere producten