Dompelelement

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Bij Restutech vindt u een dompelelement voor industriële toepassingen. U vindt hier standaardmodellen voor het verwarmen van vloeistoffen als water, olie, zout en zuren, maar deze kunnen wij ook op maat aan u leveren. Zo weet u zeker dat u altijd een geschikt dompelelement vindt als u contact met ons opneemt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Gaat u voor een dompelelement op maat of een standaardmodel?

Voor veel bedrijven zijn de standaard verwarmingselementen geschikt. Deze zijn er in een aantal standaardvormen en formaten en voldoen vaak aan de standaardeisen van de klant. Het voordeel hiervan is, dat u een scherpe prijs betaalt en dat ze vaak direct uit voorraad leverbaar zijn. Heeft u echter een zelf ontworpen installatie waarvoor u een dompelelement wilt gebruiken? Ook dan profiteert u van vele voordelen. Zo worden ze volledig op maat gemaakt, waardoor ze leverbaar zijn in elke vorm en afmeting.

Wij maken graag kennis met u

Bel naar +31 (0) 73 204 80 00 vanuit Nederland of naar +32 (0) 3 3267 041 vanuit België als u al precies weet wat voor dompelelement u nodig heeft voor uw installatie. Wij voorzien u dan graag van een aantrekkelijke offerte. Ook als u nog niet weet welk dompelelement u nodig heeft, neemt u contact met ons op. Een van onze specialisten uit Vught, dicht bij Den Bosch, voorziet u graag van deskundig advies, zodat u het juiste dompelelement aanschaft. U vindt bij ons ook andere verwarmingselementen, variërend van watergekoelde elementen tot keramische verwarmingselementen, bijvoorbeeld verwarmingspatronen en verwarmingsbanden.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.