Fotocel sensor

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Met een fotocel sensor zorgt u ervoor dat een machine automatisch producten of objecten detecteert of bijvoorbeeld etiketten leest en daarop een bepaalde actie uitvoert. Restutech biedt hiervoor altijd een oplossing op maat, zodat u de fotocel sensor ontvangt die u wenst.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Een fotocel sensor voor verschillende toepassingen

Het soort fotocel sensor dat u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing. Wilt u bijvoorbeeld een fotocel sensor voor het herkennen van etiketten? Dan is de Fotocel SNT – serie OPD een goede keuze. Heeft u een fotocel sensor nodig met universele functies? Ga dan voor de Fotocel SCAN, serie RP32. In ons assortiment vindt u nog veel meer fotocel sensoren, waar we u graag over adviseren. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt tijdens het aanschaffen van een fotocel sensor.

Altijd een scherpe offerte

Wat voor fotocel sensor u ook nodig heeft, wij bieden deze altijd aan tegen een scherpe prijs. Een offerte aanvragen is zeer eenvoudig. Bent u gevestigd in Nederland? Bel dan naar +31 (0) 73 204 80 00. Gevestigd in België? Bel dan naar ons kantoor in België via +32 (0) 3 3267 041. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, voorzien wij u van een scherpe offerte.

Bekijkt u ook eens:

Machinebeveiliging | Thermokoppel | Procesregelaar

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.