Procesregelaar

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Als u uw industriële processen wilt automatiseren, is een digitale procesregelaar onmisbaar. Bij Restutech vindt u een procesregelaar die volledig aan uw wensen voldoet en aansluit bij uw installatie. Hoe wij dit garanderen? Dankzij ons uitgebreide netwerk aan fabrikanten van over de hele wereld, voorzien wij u altijd van maatwerk. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze vestiging in Vught, niet ver van Den Bosch!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Een betrouwbare, vonkvrije procesregelaar

U vindt in ons online aanbod onder andere solid state relais van Anly. Deze modellen zijn uiterst betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Als ze eenmaal vervangen moeten worden, is dat geen probleem. Ieder ontwerp van Anly heeft dezelfde afmetingen en is dus universeel toepasbaar en uitwisselbaar. Bovendien ontstaan er geen vonken tijdens het wisselen van de procesregelaar . Verder hebben ze een snelle reactietijd en zijn ze UL-, C-UL- en CE-gecertificeerd.

Voor enkele producten of een totaaloplossing

In ons assortiment vindt u, naast een procesregelaar, alles wat u nodig heeft voor het automatiseren en beveiligen van uw industriële processen. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

U bestelt bij ons eenvoudig een enkel product voor de automatisering van uw processen, maar u kunt ons ook het gehele proces uit handen geven. Zo weet u zeker dat elk onderdeel perfect bij elkaar past en zo efficiënt mogelijk werkt.

Bel ons en ontdek de mogelijkheden

Als u contact met ons opneemt, vertellen we u graag meer over de mogelijkheden in het leveren van de juiste procesregelaar voor uw installatie. Tevens beantwoorden we alle vragen die u heeft. Bel voor ons kantoor in Nederland naar +31 (0) 73 204 80 00 en voor ons kantoor in België naar +32 (0) 3 3267 041.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.