Verwarmingselementen

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Wanneer u industriële verwarmingselementen nodig heeft, zit u bij Restutech helemaal goed. Al jaren zijn wij een betrouwbare leverancier van allerlei elektronische materialen en producten voor industriële automatiseringsprocessen. Zo bevat ons assortiment ook verscheidene verwarmingselementen. Of u nu watergekoelde, luchtgekoelde of keramische elementen nodig heeft, wij hebben ze allemaal in huis en maken ze graag voor u op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Diverse industriële verwarmingselementen van de beste kwaliteit

De kunststof extrusie-industrie maakt al jaren gebruik van watergekoelde verwarmingselementen. Over het algemeen worden deze elementen beschouwd als de meest efficiënte producten voor deze industrie. Daarnaast vindt u bij ons ook keramische verwarmingselementen. Deze elementen staan bekend om hun sterkte, hoge wattages en flexibiliteit. Wij hebben alle verwarmingselementen voor uw industriële installatie. Denk bijvoorbeeld aan verwarmingsbanden, verwarmingspatronen en luchtkoeling.

Wij leveren ook allerlei verwarmingspatronen

Naast industriële verwarmingselementen, kunt u bij ons ook terecht voor verscheidene verwarmingspatronen. Deze leveren wij in veel verschillende uitvoeringen. Of u nu een standaardmaat nodig heeft, of een op maat gemaakt onderdeel: wij zorgen ervoor dat u het juiste product krijgt. De patronen zijn geschikt voor een stroomtoevoer tot 230VAC en een temperatuur van 750°C. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende vermogens, aansluitingen en kabeluitgangen. Door deze kenmerken zijn ze geschikt voor zeer veel toepassingen.

Bel voor meer informatie of een offerte

Heeft u vragen over onze industriële verwarmingselementen of andere producten? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor ons kantoor in Nederland belt u naar +31 (0) 73 204 80 00 en voor ons kantoor in België naar +32 (0) 3 3267 041. Wij staan voor u klaar.

Bekijkt u ook eens:

Fotocel sensor | Machinebeveiliging | Thermokoppel

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.