De juiste druksensor voor uw installatie

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Een druksensor voor uw technische installatie vindt u bij Restutech. Met een druksensor meet u eenvoudig de druk van gassen en vloeistoffen in de installatie. U vindt bij ons druksensoren in allerlei verschillende soorten en maten en door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om zelfs specifieke producten aan u te leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Bestel de drukmeter die geschikt is voor uw toepassing

Afhankelijk van uw product en systeem kiest u de meest geschikte druksensor. In ons assortiment vindt u verschillende druksensoren, waardoor er altijd een tussen zit voldoet aan uw wens. Kies bijvoorbeeld de Restutech PT4xx6-serie als u werkzaam bent in de chemische, fiber- en of textielindustrie. Deze meet druk voor rubber extrose, nonwoven stoffen en plastic.

Vraag direct een offerte aan

Als u belt naar +31 (0) 73 204 80 00 voor onze vestiging in Nederland of naar +32 (0) 3 3267 041 voor onze vestiging in België, dan vraagt u eenvoudig een scherpe offerte aan. Ook als u advies wenst over de verschillende druksensoren of een vraag heeft over de bestelmethode belt u naar het eerdergenoemde telefoonnummer. Zelfs als u een bepaalde druksensor niet terugvindt op onze website, is de kans groot dat wij deze in ons grote netwerk zullen vinden.

Bekijkt u ook eens:

Fotocel sensor | Machinebeveiliging | Verwarmingselementen

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.