Pt100 temperatuursensor

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Wanneer u op zoek bent naar een Pt100 temperatuursensor, kunnen wij van Restutech u uitstekend helpen. Al meer dan 25 jaar leveren wij diverse elektronische materialen en producten aan verschillende industriële bedrijven in de Benelux. Onze experts uit Vught, nabij Den Bosch, garanderen u deskundig advies, persoonlijke service en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Een nauwkeurige temperatuurmeting met een Pt100 temperatuursensor

Een Pt100 temperatuursensor is een temperatuurvoeler die veelvuldig wordt gebruikt in de meet- en regeltechniek als onderdeel van de weerstandsthermometer. Van alle industriële temperatuurmetingen wordt maar liefst 70% uitgevoerd met een Pt100 temperatuursensor. Dit vanwege het grote meetbereik, het nagenoeg lineaire gedrag, de nauwkeurigheid, de eenvoudige aansluiting en de lange levensduur van deze sensor. Bij ons kunt u eenvoudig een Pt100 temperatuursensor of een Pt100 temperatuursensor met B-kop bestellen. Tevens bieden wij thermokoppels voor machines en vele andere sensoren aan. Weet u niet zeker welke sensor u nodig heeft? Dan zoeken wij dit graag voor u uit. Zo krijgt u gegarandeerd de temperatuursensor die perfect past binnen uw productiesysteem.

Profiteer van onze uitgebreide service

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, bent u verzekerd van uitstekende service. Vanaf de offerte-aanvraag tot en met het in gebruik nemen van de bestelde producten houdt uw contactpersoon u op de hoogte van de actuele situatie. Indien u vragen heeft, kunt u altijd bij hem of haar terecht. Wilt u graag een Pt100 temperatuursensor bij ons bestellen of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of bel ons. Voor onze Nederlandse vestiging belt u naar +31 (0) 73 204 80 01 en voor onze Belgische vestiging naar +32 (0) 3 3267 041.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.