Thermokoppel type K

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Bent u op zoek naar een thermokoppel type K? Dan is Restutech u graag van dienst. Al ruim 25 jaar leveren wij vanuit Vught, nabij Den Bosch, elektronische materialen en producten aan verschillende industriële bedrijven in de Benelux. Bij ons bestelt u eenvoudig een thermokoppel type K die aan al uw eisen voldoet. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

De ideale thermokoppel type K voor uw industriële toepassing

Een thermokoppel type K is de meest gebruikte en meest bekende thermokoppel voor temperatuurmetingen in normale atmosferen. De hoofdredenen hiervoor zijn het brede temperatuurbereik en de lage prijs. Een thermokoppel is een temperatuursensor die uit twee draden van verschillende metalen of metaallegeringen bestaat. Deze draden zijn aan elkaar verbonden, bij voorkeur door een ineensmelting. In laboratoria en industriële sectoren worden thermokoppels veelvuldig gebruikt voor temperatuurmetingen- en regelingen. Zo is een thermokoppel type K vaak onderdeel van de thermo-elektrische beveiliging van gasgestookte toestellen, zoals cv-ketels en gasfornuizen. Ook in machines voor industriële productieprocessen zijn ze vaak onmisbaar als procesregelaar.

Maatwerk is mogelijk

Wij leveren allerlei soorten temperatuursensoren- en regelaars, waaronder thermokoppels of bijvoorbeeld Pt100 temperatuursensoren. Indien nodig ontwikkelen wij zelfs een speciale thermokoppel type K voor uw toepassing op maat. Wenst u advies of een thermokoppel type K geschikt is voor uw productieproces? Ook dan schakelt u ons in!

Profiteer van persoonlijke service op maat

Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service. Wij houden contact met u vanaf de offerte-aanvraag tot en met de ingebruikname van de door ons geleverde producten. Tijdens het gehele proces is uw contactpersoon bereikbaar voor eventuele vragen. Wilt u graag een thermokoppel type K bij ons bestellen of heeft u vragen over onze producten gericht op machinebeveiliging? Stuur ons dan een bericht via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Bel naar +31 (0) 73 204 80 01 voor onze vestiging in Nederland en naar +32 (0) 3 3267 041 voor onze vestiging in België.

Bekijkt u ook eens:

Veiligheidsbumper | Veiligheidslichtscherm | Veiligheidsmat

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.