Safetymat

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Met een safetymat worden bewegende delen van een machine stilgezet als iemand erop stapt. Bij Restutech uit Vught, dicht bij Den Bosch, bestelt u onder andere matten van HSM. Deze safetymatten zijn leverbaar in verschillende formaten, waardoor u altijd een mat ontvangt die geschikt is voor uw werkomgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Een safetymat is leverbaar in elk gewenst formaat

Heeft u grote productiemachines met veel verschillende bewegende onderdelen? Of heeft u een kleinere ruimte met een machine met bewegende onderdelen? Het maakt niet uit hoe groot de ruimte of de machine is. Door ons grote netwerk zijn wij in staat om een veiligheidsmat te leveren in elk formaat en in elke vorm, zodat u zeker weet dat u een mat van het juiste formaat ontvangt.

Dit is hoe een veiligheidsmat precies werkt

In de safetymat zijn druksensoren geplaatst. Zodra iemand op de mat stapt, wordt het relais omgeschakeld en stopt de machine direct. Zo voorkomt u dat de bewegende onderdelen de persoon raken die in de buurt van de machine komt.

Meer beveiliging voor uw werkomgeving

In ons online assortiment vindt u ook andere veiligheidsartikelen voor op de werkvloer. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende soorten veiligheidsbumpers om ongelukken te voorkomen. Een veiligheidslichtscherm werkt volgens hetzelfde principe als een safetymat. Zodra iets of iemand het signaal onderbreekt, wordt het systeem uitgeschakeld.

Vraag telefonisch een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor een safetymat voor uw machine? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 73 204 80 00 voor ons kantoor in Nederland of naar +32 (0) 3 3267 041 voor ons kantoor in België. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en voorzien u graag van een aantrekkelijke offerte. Liever eerst deskundig advies over het op maat maken van een safetymat? Ook dan neemt u telefonisch contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.