Safetymat

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Zorg dat machines met bewegende delen worden uitgeschakeld zodra er iemand in de buurt komt met een safetymat van Restutech uit Vught, dicht bij Den Bosch. De safetymatten zijn leverbaar in verschillende formaten, waardoor u altijd een mat ontvangt die geschikt is voor uw werkomgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Een safetymat is leverbaar in elk gewenst formaat

Heeft u grote productiemachines met veel verschillende bewegende onderdelen? Of heeft u een kleinere ruimte met een machine met bewegende onderdelen? Het maakt niet uit hoe groot de ruimte of de machine is. Door ons grote netwerk zijn wij in staat om een safetymat te leveren in elk formaat en in elke vorm, zodat u zeker weet dat uw machines optimaal beveiligd worden.

Dit is hoe een safetymat precies werkt

In de safetymat zijn druksensoren geplaatst. Zodra iemand op de mat stapt, wordt het relais omgeschakeld en stopt de machine direct. Zo wordt de veiligheid van de persoon die in de buurt van de bewegende machine komt gegarandeerd.

Vraag telefonisch een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor een safetymat voor uw machine? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 73 204 80 00 voor ons kantoor in Nederland of naar +32 (0) 3 3267 041 voor ons kantoor in België. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en voorzien u graag van een aantrekkelijke offerte. Liever eerst deskundig advies over het op maat maken van een safetymat? Ook dan neemt u telefonisch contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.