Veiligheidsbumper

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Zorg voor een veilige werkomgeving met een veiligheidsbumper van Restutech uit Vught, niet ver van Den Bosch. Een veiligheidsbumper zorgt ervoor dat bewegende machines met een bepaalde nalooptijd tot stilstand komen bij gevaarlijke situaties. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig met de machines blijven werken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Een kwalitatieve veiligheidsbumper voor verschillende toepassingen

Of u nu werkt met een automatisch geleid voertuig, railgebonden voertuigen, zware hangdeuren of toneelinstallaties, een veiligheidsbumper is essentieel in verschillende sectoren. Doordat veel van deze installaties uniek zijn, ontvangt u altijd maatwerk wanneer u kiest voor een veiligheidsbumper van Restutech. Doordat wij samenwerken met vele fabrikanten van over de hele wereld, bieden wij altijd een veiligheidsmat of -bumper die bij uw machine past. Enkele voorbeelden van de veiligheidsbumpers die wij verkopen zijn:

Enkele bumpers hebben geen extra veiligheidsrelais nodig en kunt u dus direct integreren in uw systeem. In ons aanbod vindt u ook andere veiligheidsinstallaties voor uw werkvloer, beschikbaar in verschillende afmetingen. U bestelt bij ons bijvoorbeeld ook safetymatten op maat.

Altijd een scherpe offerte en persoonlijk advies

Een uitstekende dienstverlening en het leveren van de beste producten staan bij ons centraal. U ontvang daarom altijd deskundig en persoonlijk advies als u een veiligheidsbumper bij ons bestelt. Zodra we samen de juiste bumper hebben gevonden stellen we een scherpe offerte voor u op, waarna u bepaalt of u het product wilt kopen. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 3 3267 041 voor ons kantoor in België en naar+31 (0) 73 204 80 00 voor ons kantoor in Nederland.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.