Verwarmingsband

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Voor een verwarmingsband kiest u bij Restutech in Vught, nabij Den Bosch, uit verschillende soorten. U kunt sommige van onze banden personaliseren, zodat ze perfect bij uw machine en werkzaamheden passen. Als u niet zeker weet welke soort geschikt is, adviseren wij u graag over onze mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Een verwarmingsband op maat

In ons productaanbod vindt u verwarmingsbanden van verschillende topfabrikanten. De banden van Mica gaan lang mee en hebben een hoge productiviteit. Ze werken op basis van warmteoverdracht, dus ze moeten gemonteerd zijn om ze eventueel te testen. Het eindproduct mag een lengte hebben van 30 tot 500 millimeter. U kiest ook zelf hoeveel vermogen u nodig heeft en hoe hoog de weerstand dient te zijn. Naast de metalen verwarmingsband van Mica vindt u in ons aanbod een ceramic heater in de vorm van een band. Deze soort staat bekend om een hoog wattage. Hierbij heeft u wederom de mogelijkheid om diverse specificaties te personaliseren, zoals aansluitspanning, afmeting en aansluitmogelijkheid. Ook voor standaard verwarmingspatronen kunt u bij ons terecht.

Stel uw bandvormige heater samen

Via ons kunt u een verwarmingsband samenstellen op basis van uw specifieke toepassing. Als leverancier van automatiseringsmateriaal bieden wij uitgebreide mogelijkheden van topmerken. Heeft u interesse in een product uit ons aanbod? Laat het ons dan gerust weten. U bereikt ons Nederlandse team via +31 (0) 73 204 80 01 en ons Belgische team via +32 (0) 3 3267 041.

Bekijkt u ook eens:

Fotocel sensor | Machinebeveiliging | Verwarmingselementen

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.