Thermokoppel

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Bent u op zoek naar een thermokoppel? Dan bent u bij Restutech aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar leveren wij elektronische materialen en producten aan verscheiden industriële bedrijven in de Benelux. Bij ons bestelt u eenvoudig een thermokoppel die aan al uw eisen voldoet.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

De ideale thermokoppel voor uw industriële toepassing

Een thermokoppel is een temperatuursensor die uit twee draden van verschillende metalen of metaallegeringen bestaat. Deze draden zijn aan elkaar verbonden, bij voorkeur door een ineensmelting. In laboratoria en industriële sectoren worden thermokoppels veelvuldig gebruikt voor temperatuurmetingen- en regelingen. Zo is een thermokoppel vaak onderdeel van de thermo-elektrische beveiliging van gasgestookte toestellen, zoals cv-ketels en gasfornuizen. Ook in machines voor industriële productieprocessen zijn ze vaak onmisbaar. Wij leveren allerlei soorten temperatuursensoren- en regelaars, waaronder thermokoppels. Indien nodig, kunnen wij zelfs een speciale thermokoppel voor uw toepassing laten ontwikkelen.

Profiteer van een persoonlijke service

Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service. Wij houden contact met u vanaf de offerte-aanvraag tot en met de ingebruikname van de door ons geleverde producten. Tijdens het gehele proces is uw contactpersoon bereikbaar voor eventuele vragen. Wilt u graag een thermokoppel bij ons bestellen of heeft u vragen over onze producten? Stuur ons dan een bericht via ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Bel naar +31 (0) 73 204 80 01 voor onze vestiging in Nederland en naar +32 (0) 3 3267 041 voor onze vestiging in België.

Bekijkt u ook eens:

Procesregelaar | Solid state relais werking | Temperatuurvoeler

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.