Veiligheidslichtscherm

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Houd uw productieruimte veilig met een veiligheidslichtscherm van Restutech. Het scherm zorgt ervoor dat machines die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen, worden uitgeschakeld als personen door het veiligheidslichtscherm lopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aanVragen? Bel +31 73 20 48 000

Voor elke productieruimte een veiligheidslichtscherm op maat

Productieruimtes zijn er in allerlei soorten en maten. Heeft u bijvoorbeeld een kleine ruimte met enkele machines? Of juist een grote productiehal met grote productiemachines? Restutech levert voor elke soort ruimte de oplossing. Elk veiligheidslichtscherm leveren wij op maat dankzij ons uitgebreide netwerk. Hierdoor garandeert u altijd optimale veiligheid op de werkvloer.

Hoe werkt een veiligheidslichtscherm precies?

In een veiligheidslichtscherm bevindt zich een ontvanger en een zender. De zender zendt signalen uit naar de ontvanger en zodra dit signaal wordt onderbroken, schakelt het systeem de machines uit of blokkeert de toegang.

Ga voor optimale veiligheid

U wilt toch ook dat uw machines zo goed mogelijk beveiligd zijn om ongevallen op de werkvloer te voorkomen? Neem daarom direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 73 204 80 00 als uw bedrijf gevestigd is in Nederland of naar +32 (0) 3 3267 041 voor België. Een van onze specialisten geeft u graag deskundig advies over een veiligheidslichtscherm dat geschikt is voor uw onderneming en stelt daarbij een aantrekkelijke offerte voor u op. Vraag ook direct naar de andere mogelijkheden om de vieligheid te vergroten, zoals veiligheidsbumpers en scanners.

Bekijkt u ook eens:

Veiligheidsmat | Veiligheidsrelais | Veiligheidsschakelaar

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.