Veiligheidsschakelaar

  • Leverbaar in standaardformaten of als maatwerk
  • Voor verschillende industriële toepassingen
  • Altijd snel geleverd

Bent u op zoek naar een veiligheidsschakelaar voor bij u op de werkvloer? Een safety switch, oftewel veiligheidsschakelaar, is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten om de processen binnen uw productieruimtes veilig te maken en te houden. Bij Restutech uit Vught, vlak bij Den Bosch, vindt u deze veiligheidsschakelaar in standaard uitvoeringen, maar deze zijn ook volledig op maat door ons te leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel +31 73 20 48 000

Een veiligheidsschakelaar die bij uw werkzaamheden past

Van verpakkingsmachines en automatische productielijnen tot roldeuren en machines met bewegende onderdelen, u wilt met deze machines zo veilig mogelijk blijven werken. Kies daarom voor een safety switch, oftewel veiligheidsschakelaar van Restutech. Daarmee reguleert u namelijk veilige toegang tot een machine en het productieproces. Elke safety switch die wij leveren is gemaakt van het beste materiaal. U vindt gegarandeerd de juiste veiligheidsswitch voor de door u gekozen toepassing. Zo bieden wij veiligheidsschakelaars op maat in de vorm van:

Altijd het juiste product door ons uitgebreide netwerk

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en totaaloplossingen voor allerlei soorten industriële automatiseringsprocessen in de Benelux. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd met de beste fabrikanten. Vandaar dat u bij ons altijd de safety switch, oftewel veiligheidsschakelaar, vindt die voldoet aan uw wensen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een safety switch uit ons aanbod? Neem dan contact met ons op vanuit Nederland door te bellen naar +31 (0) 73 204 80 00 en vanuit België naar +32 (0) 3 3267 041. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een scherpe offerte. Zodra u de offerte accepteert, gaan wij direct aan de slag om uw safety switch zo snel mogelijk te leveren.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.